Κυδώνια στο αλουμινόχαρτο με βούτυρο και μυρωδικά



Περιγραφή συνταγής 
Για τους λάτρεις των όστρακων και για... τους ερωτευμένους, αφού τα όστρακα είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες.
Συστατικά συνταγής
  • 1 κιλό κυδώνια
  • 75 γρ. βούτυρο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιαντρο
Οδηγίες συνταγής
Πλένουμε τα χτένια πολύ καλά κάτω από τη βρύση. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε αλουμινόχαρτο. Το κλείνουμε. Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί, για 10 λεπτά στον φούρνο.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το βούτυρο και τα μυρωδικά με ένα πιρούνι. Ανοίγουμε το ταψί και το ρίχνουμε πάνω στα όστρακα. Τα ξαναβάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά και σερβίρουμε.
  • Διάρκεια: 15 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου